Passer SpotHorse til mit hestehold?

SpotHorse fodersystem til boks passer til folk med 30 heste eller derover og som ikke vil investere i et ActiveHorse anlæg til løsdrift.
Nedenfor kan du læse om nogle af fordelene med SpotHorse fodersystem ved de forskellige hestehold:

 

Pensionærheste

For mange hesteejere er opstaldning i bokse det eneste rigtige. Med SpotHorse får hestene tildelt foder efter hver enkelt hests behov. Det er vores erfaring, at har man først prøvet SpotHorse’s automatiske fodertildeling, så fortsætter man – for hestens og sin egen skyld. Hestene bliver bedre balanceret med den korrekte foder fordelt i små mængder over hele døgnet, og ejerne får meget mere kvalitetstid sammen med hestene, da de ikke skal bruge tid og kræfter på fodringen.

Egne hobbyheste - den blandede flok 

En flok hobbyheste består ofte af en tidligere konkurrencehoppe, som nu bruges til avl, et par ungheste, en ny konkurrencehoppe, børnenes første shetlandspony og måske en konkurrencepony. Et SpotHorse anlæg er velegnet til en sådan blandet flok, idet alle heste kan få netop den fodermængde tildelt, som den enkelte hest har behov for.

Avlere

Unge heste lærer hurtigere end ældre heste, og derfor kan man med fordel etablere et SpotHorse anlæg som avler. På den måde kan man allerede fra fødslen styre den korrekte fodermængde til de enkelte føl og ungheste.

Rideskoler

Rideskoler og anlæg med udlejningsheste har oftest en harmonisk gruppe heste, der er rolige, trygge og sikre at ride på uanset rytterens erfaring. Mange rideskoler har en anspændt økonomi. Disse kan med fordel etablere et SpotHorse anlæg, der vil reducere rideskolens driftsomkostninger betydeligt - for en rideskole med 30 heste kan besparelsen være flere hundredetusinde kroner. Du kan bedre udnytte dine medarbejderes arbejdskraft i de perioder, hvor der er mange ryttere at undervise eller guide.