Kvalitet og omsorg for heste og mennesker

SpotHorse er et automatisk foder- og strøsystem med store fordele for både heste, ejere og ryttere. Når du skal vælge enten den ene eller anden leverandør af automatiserede fodersystemer, skal du gøre op med dig selv, hvad du prioriterer. Er det købsprisen her og nu eller prioriterer du et driftssikkert system, som du og eventuelle medarbejdere/pensionærer er trygge ved at bruge, og som på langt sigt giver dig et fremtidssikret system, der er gennemtænkt og -testet? 

Generelle fordele ved SpotHorse fodersystem i boks:

 


IT software fra Microsoft inkl. internetopkobling

Det er nemt at bruge det fremtidssikrede IT- system, som leveres med en letforståelig og enkel brugsanvisning. Alle hændelser i anlægget bliver registreret og kan følges. Der er adgang til IT- systemet via internettet, smartphones og tablets, og det betyder, at du kan følge dagligdagen for dine heste, selv mens du er på ferie i udlandet.

Hotline service og internet online service

BoPil har 2 personer , der sidder klar til at hjælpe dig og give gode råd, enten pr. mail, via telefon og/eller Skype. Vi kan fjernstyre dit SpotHorse IT - system og kontrollere alle funktioner i anlægget.   

Spørgsmål om hestehold, økonomi og management

BoPil har sammen med sine samarbejdspartnere mange års erfaring med hestevelfærd og SpotHorse® anlæg. BoPil servicerer hele skandinavien og har hestefagfolk ansat i såvel Danmark som Sverige til at yde den bedst mulige rådgivning til kunderne.

Fast serviceaftale

Hos BoPil får du automatisk en fast serviceaftale. Det er en fordel for dig, idet BoPil i løbet af det første år besøger dig halvårligt, og fordi du løbende kan kontakte BoPil, såfremt du har behov for råd eller vejledning. Efter det første år fortsætter den faste serviceaftale med årlige besøg.

Garanti

Der er 2 års garanti på alt udstyr i et SpotHorse staldanlæg.

Du kan trygt vælge BoPil som din leverandør.

BoPil har den højeste økonomirating, AAA. Virksomheden har eksisteret i mere end 20 år og samarbejder med kompetente partnere i Danmark og udland.