Hest & Rytter 2016

Vi havde en rigtig god messe til Hest & Rytter d. 17. - 20. marts i MCH Herning,
hvor vi i år stod på stand L 9274.
Vi havde mange spændende nyheder med, bl.a.: 

Spar penge og få en sundere hest uden ekstra arbejde
BoPil’s stald- og fodringssystemer garanterer alle bedre velfærd for hestene samt en meget bedre økonomi for ejeren. Et ActiveHorse løsdriftssystem vil reducere driftsomkostningerne betydeligt - for en rideskole med 25 heste kan besparelsen være flere hundredetusinde kroner. Medarbejderes arbejdskraft kan blive bedre udnyttet i de perioder, hvor der er mange ryttere at undervise eller guide. Herudover vil hestenes bevægeapparat blive styrket af, at de får mulighed for at bevæge sig frit i restitutionsperioden. De bærer typisk på urutinerede ryttere og skal kompensere for deres manglende balance. På BoPil’s stand til Hest & Rytter kan du se, hvor meget der kan spares med ActiveHorse.
Kom og bliv inspireret på stand L 9274!

Rideskoler kan spare op til kr. 100.000,-
SpotHorse
er et fodersystem, hvor ejeren selv bestemmer hver enkel hests fodersammensætning, mængde og hvor ofte den skal fodres. Og så klarer SpotHorse systemet resten, uden ekstra manuelt arbejde fra ejerens side. Hyppige, små portioner er det mest naturlige for en hest, giver bedre fordøjelse og derved højere velfærd for hesten. Og der spares samtidig penge på foder – helt op til 20% sparet i mængde og yderligere op til 30% sparet i sammensætning = 50%.
SpotHorse kan også kombineres med SpotStrø, som giver små, hyppige portioner frisk strø i boksen, igen er mængde og type strø bestemt af ejeren og bliver delt ud helt uden ekstra arbejde.
På BoPil Horse’s stand L 9274 til Hest & Rytter kan I se, hvordan SpotHorse virker og høre mere om fordelene.

Slut med mudder og muk
Et stort problem for mange hesteejere er mudder i foldene, især omkring vandtrug og høhække. Det giver fugtige hove og muk, hvilket kan være et tilbagevendende og smertefuldt problem for mange heste - og for ejerens pengepung. En enkel løsning på dette problem er BoPil Riste. Ristene lægges på områder, hvor der ofte bliver meget mudret og vådt, og de sørger for, at vandet drænes væk, og overfladen holdes tør og stabil. BoPil Riste lægges ud uden nogle ekstra redskaber, og modhager i ristene sikrer, at de ikke skrider i underlaget samt at hestene ikke skrider på ristene. Tørre hove – helt enkelt!
På BoPil Horse’s stand L 9274 til Hest & Rytter kan du selv mærke og høre om alle fordelene ved BoPil Riste.

Stor konkurrence: Vind rabatkupon på kr. 10.000,-
Drømmer du også om et automatisk fodersystem, som gør din hest sundere, friskere og nemmere at omgås? Så kom til BoPil’s stand til Hest & Rytter i Herning og deltag i konkurrencen om en rabatkupon på kr. 10.000,- til et ActiveHorse eller SpotHorse anlæg. Både ActiveHorse og SpotHorse fodringssystemerne fokuserer på hestens sundhed og velfærd. Hesten bliver fodret flere gange om dagen for at sikre en optimal fordøjelse og sundhed for hesten. Det giver en hest med overskud, som er nem at træne og omgås, da den er i balance med sig selv. Deltag i konkurrencen på stand L 9274, hvor du også kan høre mere om fodersystemerne. 

Her er lidt billeder fra vores stand:

Hog R2016 (6)

Hog R2016 (1)

Hog R2016 (3)

Hog R2016 (2)

Hog R2016 (4)