Hest & Rytter 2015!

Vi havde en rigtig god messe til dette års Hest & Rytter! Mange tak for alle de herlige og interesserede mennesker, som kom forbi!
I år havde vi følgende nyheder på standen:

SpotHorse, som er et automatisk udfodringssystem til heste i boks. Ejer bestemmer selv hvor ofte, hvor meget og hvilken fodersammensætning hver enkelt hest skal have. Med en adgangskode kan man gå online og se foderkurver, sammensætning og foderhyppighed for hver enkel hest.
Med de mange små foderportioner fordelt over døgnet, bliver foderrelaterede sygdomme reduceret til et minimum– uden manuelt arbejde. 
SpotHorse kan også kombineres med automatisk strøsystem. Det letter det fysiske arbejde med 60%, reducerer støv i stalden og giver hestene friskt, tørt hø løbende over hele døgnet 

En anden spændende nyhed var den tidstyrede grovfoderhæk, som er det sikre valg for at opnå minimum grovfoderspild. Den unikke hæve/sænke feature er tidsstyret og kan indstilles manuelt eller gennem fodercomputeren. Det giver dig som ejer en forsikring om, at hestene kun får det grovfoder som de har behov for. Designet gør, at hestene kan æde uden at blive generet af hinanden, så både lavt- og højtrangerende heste kan æde socialt sammen i fred og ro.

Plus mange flere nyheder! 

                                                                Vi ses til Hest & Rytter 2016 :)

Her et par billeder af standen fra Hest & Rytter 2015:

H-R2015H-R2015-1