Kvalitet og omsorg for heste og mennesker ligger i detaljen

Der findes andre anlæg fra andre leverandører, som til forveksling ligner et ActiveHorse® staldanlæg. En gennemgang og sammenligning af forskellige funktioner viser hurtigt, at der er endog store forskelle anlæggene imellem. Når du skal vælge enten den ene eller anden leverandør af automatiserede foderstationer, skal du gøre op med dig selv, hvad du prioriterer. Er det købsprisen her og nu eller prioriterer du et driftsikkert system, som du og eventuelle medarbejdere/pensionærer er trygge ved at bruge, og som på langt sigt giver dig et fremtidssikret staldanlæg, der er gennemtænkt og -testet? 

FjernbetjeningLukket GummidørLukket indgangsdør

Fordel - den personlige sikkerhed

Meget god plads ved hestens hoved i stationerne

Der er god plads i foderstationerne og i særdeleshed har hestene meget god plads og frihed til at bevæge hovedet ved trug eller grovfoderskod i stationerne. Den gode plads i stationen gør det nemt og sikkert for personen, som skal lære nye heste at gå ind i foderstationerne. Det er især aktuelt, når man har store hestegrupper med løbende udskiftning af heste. Rigelig plads i stationerne giver gode og sikre arbejdsvilkår for de personer, som har ansvaret for at introducere nye heste i staldanlægget.

Trådløs fjernbetjening

Med en trådløs fjernbetjening kan du styre alle funktioner i foderstationerne, hvilket vil sige indgang, udgang, fodertildeling, uddrivearm, selektion til højre eller venstre ved udgang osv. Det er oftest let at lære nye heste at bruge foderstationerne. Har du en hest, som skal have lidt mere hjælp, vil du opleve, at den trådløse fjernbetjening er en uvurdelig hjælper til dette arbejde. Fjernbetjeningen sikrer dig et godt og forsvarligt arbejdsmiljø.

Fordel - hestens velfærd, ro i hestegruppen, minimering af skader

Indgangsdøren er helt lukket, når en hest fodres i stationen

Den lukkede gummiindgangsdør forhindrer andre heste i at få adgang til foderstationen. Dvs. at ingen hest kan strække hals ind i foderstationen og evt. bide hesten, som æder eller forstyrre på anden måde. Hesten i foderstationen har fuldstændig fred og ro til at æde. Det er især vigtigt for nye heste i staldanlægget. Den rolige atmosfære i et ActiveHorse® staldanlæg forbedrer næringsoptagelsen for alle heste i anlægget.

Sikker og pålidelig chipaflæsning i foderstationerne

De to antenner i hver side af aflæsningsområdet gør det nemt elektronisk at identificere hesten i stationen - uanset om hesten drejer hovedet til højre eller venstre.

Langt udgangsområde

Det lange udgangsområde forhindrer heste udefra i at forstyrre hesten i stationen. Der er ikke trængsel eller uro, når en hest forlader stationen.

Altid todelte indgangs- og udgangsdøre.

Uanset, om det er indgangs- eller udgangsdøren i foderstationene eller returlåger fra folde, så er døre og låger altid todelte i et ActiveHorse® staldanlæg. Hvis dør eller låge ikke er todelt og alene ophængt i en side, er der risiko for, at en lærenem hest finder ud af at åbne dør eller låge udefra og på den måde kan trænge ind i foderstationen. Den største risiko findes, såfremt en hest lærer at gå ind i en foderstation via udgangsdøren; det kan forårsage stor skade på heste og udstyr. De todelte døre og låger i et ActiveHorse® staldanlæg udelukker sådanne problemer.

Uddrivearm

ActiveHorse® foderstationer har alle en uddrivearm, som som ved hjælp af lyde og berøring blidt motiverer hesten til at forlade stationen, såfremt den bliver stående i stationen, når fodring er afsluttet. Indgangsdørerne åbner først, når uddrivearmen er tilbage på plads efter brug. Det betyder, at der altid er tomt ved ædeområdet i stationen, inden den næste hest får adgang til foderstationen. Det gør det trygt at gå ind i stationen for heste med lav rang i hesteflokken. Uddrivearmen kan naturligvis deaktiveres, hvis man har en hest, som ikke er glad for berøring på bagparten.

Kraftfodertrug

Truget i kraftfoderstationen svinger kun ud, hvis hesten har foder tilgode.  Hestene forstår hurtigt, om de får foder eller ej. Hvis truget ikke svinger ud, når hesten er gået ind i kraftfoderstationen, ja så kommer der ikke foder og hesten går ud igen. Der er ingen risiko for, at hesten står og venter og f.eks. begynder at sparke. Truget giver god foderhygiejne, da alt foder doseres i truget og ikke på gulvet.

Ingen elektrisk strøm i stationerne

Stationerne er designet og konstrueret, så der ikke er behov for at bruge støm, f.eks ved ind- og udgang. 

Fordel - den daglige drift og totaløkonomisk 

IT software fra Microsoft inkl. internetopkobling

Det er nemt at bruge det fremtidssikrede IT- system, som leveres med en letforståelig og enkel brugsanvisning. Alle hændelser i staldanlægget bliver registreret og kan følges, f.eks. antal besøg i stationerne, foderstatus m.m. Der er adgang til IT- systemet via internettet, smartphones og tablets, og det betyder, at du kan følge dagligdagen for dine heste, selv mens du er på ferie i udlandet.

Hotline service og internet online service

BoPil har 2 personer , der sidder klar til at hjælpe dig og give gode råd, enten pr. mail, via telefon og/eller Skype. Vi kan fjernstyre dit ActiveHorse® it - system og kontrollere alle funktioner i staldanlægget.   

Spørgsmål om hestehold, økonomi og management

BoPil har sammen med sine samarbejdspartnere mange års erfaring med hestevelfærd og ActiveHorse® staldanlæg. BoPil servicerer hele skandinavien og har hestefagfolk ansat i såvel Danmark som Sverige til at yde den bedst mulige rådgivning til kunderne.

Fast serviceaftale

Hos BoPil får du automatisk en fast serviceaftale. Det er en fordel for dig, idet BoPil i løbet af det første år besøger dig halvårligt, og fordi du løbende kan kontakte BoPil, såfremt du har behov for råd eller vejledning. Efter det første år fortsætter den faste serviceaftale med årlige besøg.

Garanti.

Der er 2 års garanti på alt udstyr i et ActiveHorse® staldanlæg.

Du kan trygt vælge BoPil som din leverandør

BoPil har den højeste økonomirating, AAA. Virksomheden har eksisteret i mere end 20 år og samarbejder med kompetente partnere i Danmark og udland.