Bygninger m.m. i et ActiveHorse® staldanlæg til løsdrift

Stald

Hvile- og sovehalBygning Thommysminde

Hallen skal være rummelig og gerne med flere indgange, mindst én på hver langside og helst i læ for den fremherskende vindretning. Arealkravet er min. 8-10 m2 pr. voksen hest, men man kan med fordel gøre hallen lidt større.  Sovepladserne dækkes med spåner eller andet velegnet materiale, som man evt. kan udskifte et par gange årligt.
Mange har allerede en maskinhal eller anden større bygning, som nemt kan ændres til en hvile- og sovehal. Og på trods af tilbuddet om tag over hovedet, så vil du opleve, at hestene oftest opholder sig i det fri, selv i meget dårligt vejr. 

Kontakt BoPil Horse og se eksempler på haller og priser eller lad os beregne, hvad din drømmehal koster at sætte op.

Tag og betonfundament til foderstationer

Foderstationerne skal stå på et betonfundament og være overdækket med tag for at sikre tørt, lækkert foder til hestene. Kun din fantasi sætter grænser for udformning og udseende af tag og evt. vægge til foderstationerne. Udformningen kan være enkel og funktionel eller du kan vælge at skabe flotte og iøjnefaldende bygninger eller charmerende konstruktioner, der naturligt passer til omgivelserne på dit sted. Kontakt os på  +45 70 40 70 25 og få mere information om betonfundament og inspiration til overdækning.

Stakit

Stakittets udseende betyder meget for det samlede indtryk af anlægget. Nogle vælger et strømhegn, andre foretrækker træ - naturfarvet eller hvidmalet. En anden mulighed er et vedligeholdelsesfrit stakit i metal eller plastik. Valget er dit! Du kan naturligvis få inspiration, vejledning og priser fra BoPil Horse.

Soigneringsområdet

Denne bygning skal være opvarmet, lys og venlig og have vand og el indlagt. Her kan du pleje din hest før og efter træning, og det er også her, at hesten bliver skoet eller bliver efterset af dyrlægen. Der skal være opbevaringsmulighed til sadler og alt andet udstyr til hestene. Det er også her, at computeren, som styrer foderstationerne, er placeret. På den måde har alle hesteejere adgang til computeren og kan via adgangskode justere fodertildelingen til deres egen hest. Soigneringsområdet ligger ofte i tilknytning til hvile- og sovehallen eller sammen med en evt. ridehal.
Et soigneringsareal koster ca. 5-6000 kroner pr. m2. 

Kompressor

De bevægelige dele i foderstationerne drives med trykluft.  Du kan med fordel placere kompressoren udendørs. En kompressor koster fra 2000 kroner.