ActiveHorse® staldløsning til løsdriftVelkommen til ActiveHorse

ActiveHorse® staldanlæg til løsdrift er en ny måde at holde heste på - med udgangspunkt i hestens naturlige behov. Hestene færdes i flokke med social kontakt og hyppige mindre foderportioner i løbet af døgnet. De kan æde efter behov og hvile sammen eller for sig selv alt efter behov.Hestene får masser af frisk luft og er konstant i bevægelse. I et ActiveHorse® staldanlæg tilgodeses alle naturlige behov.

Hestens foder tildeles ved hjælp af en chip og en computer

Chip På Hest

I et ActiveHorse® staldanlæg identificeres hver enkelt hest ved hjælp af en chip fastgjort i en halsrem, en grime eller ankelrem. Hesten bliver genkendt i foderstationerne, når hesten går ind, og chippen bliver aflæst. Hesten får den rette mængde foder og/eller fuld adgang til grovfoder, hvis det er hestens behov. Fodringen fordeles over hele døgnet og gives i mindre portioner af gangen. Det betyder, at hestene kan æde, hvornår de vil døgnet rundt - også om natten. Ingen heste går sultne rundt. Du kan nemt justere fodertildelingen til den enkelte hest på computeren, der også viser hestens ædeadfærd.

ActiveHorse® staldanlæg er tilpasset hestens naturlige behov 

ActiveHorse® staldanlæg er et totalkoncept for bæredygtigt hestehold - nedenfor ser du en præsentation af delelementerne:StemningVandresti

ActiveHorse® passer til alle staldanlæg med 6 eller flere heste. Det er underordnet, om dine heste er små ponyer, store voksne heste, ungheste eller en blanding af førnævnte i samme gruppe. I et ActiveHorse® staldanlæg kan du give dine heste præcis den fodermængde, som den enkelte hest har brug for - uanset størrelse.

AAA 2017 BopilBorsen GazelleBørsen Gazelle Logo 2015