BoPil A/S leverer løsninger til dambrug og landmænd

Biler

Siden 1991 har BoPil A/S specialiseret sig i rådgivning og levering af løsninger til fisk, svin, heste og kvæg.
Vi tilbyder en bred vifte af nøje gennemprøvede produkter, som er tilpasset til f.eks. de krav, som struktur/konjunktur- eller lovændringer kræver. Derfor kan vi sikre dig den mest optimale, rentable og fremtidssikrede løsning.

Driftsikkerhed og kundeservice
Vi ved, at driftsikkerhed betyder alt for det enkelte dambrug og derfor gør vi meget ud af at oplære og træne vores kunder i at bruge produkterne.
Vi prioriterer kundeservice højt og har hele tiden fokus på, at du som kunde får det, du har behov for. Vores serviceteam er landsdækkende og altid klar til at rykke hurtigt ud.
Du kan lave en Fast Service aftale med os. Derved forebygger du evt. driftsstop og forlænger levetiden på dit anlæg.

Rådgivning fra start til slut
Vi er klar med rådgivning, gode ideer og driftsikre, rentable løsninger til dig og vi hjælper dig igennem dit projekt fra start til slut. BoPil laver såvel 2- som 3-dimensionale tegninger og skitser, der meget detaljeret giver dig det totale overblik over dit projekt. Vi leverer løsninger til såvel store som mindre projekter. Brug BoPil's kompetence og store erfaring for at sikre, at du får bygget de mest hensigtsmæssige stalde - optimalt indrettet til netop dit behov. 

Hovedkontor:
BoPil A/S
Pilene 10
DK-6470 Sydals
Tel: +45 74407025

CVR 29771138

Bank: Sydbank
Revisor: E & Y